Setembre, un bon mes per iniciar nous projectes, si més no per repensar i mirar què és el que volem millorar, i quines accions hem de fer per assolir els objectius.

Si tens ganes de fer algun canvi, ganes d’iniciar un nou projecte, nous reptes personals i professionals pots reservar-te un espai i temps per venir i replantejar-t’ho des de l’acompanyament d’un professional.

peusQuins aspectes treballem?

Molts cops una persona vol fer algun canvi, hi ha alguna cosa que no funciona, alguna cosa que vol millorar però no sap com, no sap com dónar un pas endavant. Treballem en la recerca d’aquests aspectes que ens limiten, en definir els objectius quan no estan clars, de començar a caminar quan encara no estan delimitats, i també a donar-nos compte de quines són les nostres potencialitats i on les podem emprar.

Quantes sessions es requereixen?

Fer un procés de coaching no cal que sigui un procés molt llarg en el temps, es pot delimitar incialment en funció de la demanda. A vegades 4-5 sessions poden ser suficients, o si volem treballar aspectes més profunds es pot fer un treball més personal que es podria allargar més en el temps.

És ara un bon moment per fer el canvi?

Sempre és un bon moment per començar, tot i que molts cops trobem entrebancs, o nosaltres mateixos ens limitem dient…’ara no, més endavant, quan passi això o quan tingui lo altre…’. Descobreix com pots iniciar aquest moment. Pensem en dualitat blanc o negre, sense tenir en compte que hi ha uns matissos de grisos on pot estar la solució a la nostra situació. El procés de coaching et pot ajudar a veure aquesta solució.

Quin és el primer pas?

Voler, o…. tenir la necessitat de canvi, però previ a això, potser està el veure que hi ha algo que no funciona, que hi ha alguna cosa que vols canviar. Dóna’t l’espai per canviar, per créixer, per millorar, per estimar-te, per donar-te valor, i tot això ho pots fer amb el nostre acompanyament. T’animo a que ho provis.

Si tot això encaixa amb el teu moment vital, amb les ganes que tens de fer un canvi posa’t en contacte amb mi i t’informaré del procés que seguim.