Opinions

Thais Casals – Doctoralia.es

Aquests són alguns testimonis de Teràpia Gestalt o Coaching

‘Hay momentos en la vida en que necesitamos que alguien nos atienda, nos cuide, nos guie… en los que ya no es suficiente con una buena amiga llena de buena voluntad y cariño… En ese momento encontré a Thais. Ella me ayudó y me acompañó con respeto, mano firme, pero sobre todo sentí que lo hacía con delicadeza. Eso es importante ya que cuando llegamos a un/una profesional, a menudo lo hacemos “rotos” por las circunstancias.’ Ana C. Testimoni Psicoteràpia Gestalt.  


‘Aquest any he estat uns mesos acompanyada per la Thais. Coneixia una mica la seva trajectòria professional i em vaig posar en contacte amb ella perquè m’interessava tractar un tema que em feia molt vertigen: buscar una feina nova. Marxar del lloc on estic m’obligava a plantejar-me què vull? A on m’agradaria treballar? Què està dins de les meves possibilitats ara mateix? Què hi ha dins del panorama laboral que em pugui servir? Em feia por enfrontar-me a aquestes preguntes perquè em veia amb moltes mancances i amb zero confiança amb el “mercat laboral”. Era un tema que m’angoixava i durant molt de temps l’havia defugit. La Thais em va fer obrir-me de mires, fer prendre una perspectiva més àmplia. Amb una sèrie de dinàmiques vam anar detectant prejudicis en relació a les possibilitats laborals, barreres que m’autoimposava i d’una forma molt creativa vam parlar dels àmbits a on podia/volia actuar i vam elaborar un mapeig a mode d’estratègia. Vam veure les eines que en aquell moment jo tenia i podia començar a utilitzar si jo volia. Em va empoderar. Durant les sessions sempre va estar present l’escolta de les emocions que sentia i em va donar algunes pautes per aprendre a donar-hi espai. Sempre la vaig sentir molt propera i implicada en la meva “aventura”. Mostrava interès, buscava informació, em feia propostes, em suggeria webs, ofertes de feina…Molts recursos que generosament va compartir amb mi. És una professional amable, càlida i molt complidora. 100% recomanable.’ N.D. Testimoni Coaching Professional.


“Estoy muy contenta y satisfecha de haber ido a terapia, nunca pensé que me podía ayudar tanto en el momento en el que estaba. Tenía muchos miedos y ansiedad, y la psicóloga me ha ayudado a poder gestionarlo mejor. Un encanto, ya desde el primer día me noté mucho más tranquila.” S.T.  Testimoni Psicoteràpia Gestalt.  

“Por supuesto que lo recomendaría, el trato humano y la profesionalidad de thais es desde el primer momento y las mejoras se aprecian en seguida” Elena V. Testimoni Psicoteràpia Gestalt.  

“Me ha gustado su amplio abanico de recursos para ayudarme a hacerme preguntas, identificar mis cualidades, elaborar mi propia estrategia, dar espacio a las emociones que me provocaba este proceso y tomar decisiones de forma realista y con respeto hacia mi misma” Testimoni Coaching Professional.

Me ha ayudado muchísimo, me ha hecho sentir muy cómodo desde el primer día, gracias a su ayuda y las herramientas que me ha dado, he vuelto a sentirme bien y con fuerza para conseguir objetivos. Terapia Gestalt

2 comments

  1. He tingut el privilegi de conèixer la Thais en un moment complicat de la meva vida, un moment de bloqueig i frustració personal. I m’ha ajudat moltíssim. Acudir a la seva teràpia ha estat com el reforç que necessitava justament quan el necessitava: durant un any ha estat una mena de guia pel meu propi interior, sempre respectuosa amb l’espai i el temps que necessitava. M’ha encantat el seu enfocament sobre la teràpia i les dinàmiques amb què hem treballat: de vegades han estat tot un repte per a mi, però sempre, sempre, han tingut un resultat positiu… Sempre m’he sentit molt millor després d’una sessió amb la Thais, i això és el més important. Per tot això, li estic agraïda de tot cor!

    • Moltes gràcies pel teu comentari, ha estat un plaer ser part d’aquest camí compartit i veure que tot i la por i el desconcert inicial, mica en mica s’obrien nous camins per explorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *