Sobre mi

thais-solaSóc psicòloga general sanitària i psicòloga coach, especialitzada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya,  amb formació en Teràpia Gestalt  a l’Institut Gestalt de Barcelona, especialitzada en Autoestima i Benestar Emocional. Des de fa anys acompanyo a persones a restablir el seu benestar i a retrobar la seva força interior per tal d’aconseguir els objectius que es marca.

Amb formació Màster en Psicologia Clínica, i especialitzada en Coaching pel Col.legi Oficial de Psicòlegs i amb àmplia formació i experiència en el camp de la psicologia, la teràpia gestalt, el coaching i el creixement personal.

Després de treballar durant més de 10 anys en el camp dels recursos humans i del desenvolupament professional, em vaig començar a interessar pel creixement personal i per acompanyar a persones a millorar la seva autoestima, recuperar la seva força interna i millorar el seu benestar emocional. Aleshores em vaig formar primer en Teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt de Barcelona i posteriorment en Coaching Sistèmic, Constel·lacions  i en Enegrama, amb el programa SAT de la Fundación Claudio Naranjo.Des d’aleshores he continuat formant-me per tenir un millor coneixement de l’ésser humà i de com millorar el seu benestar emocional.

M’he format amb professionals com Joan Garriga, Vicens Olivé i Mireia Darder, directors de l’Institut Gestalt de Barcelona, Marcelo Antoni, Javier Muro, Rosalia Moragas, Suzane Stroke, Mª Grazia Cecchini, Ramon Resino, entre altres professionals de la psicologia i el desenvolupament personal. Amb Cecilio Regojo, fundador de Talent Manager, Ginetta Pacella, Assumpta Mateu, Lorena Bayonas i Andrés Waksman director d’Alas, Artes en Movimiento, en el programa SAT de Claudio Naranjo, en Coaching amb Cavalls al centre Equilibri, del que vaig ser col·laboradora, entre altres professionals.

Actualment exerceixo com a psicòloga a Barcelona, acompanyant a persones en moments de dificultat, de canvi i/o millora personal. També treballo com experta en coaching ocupacional, orientant i com a psicòloga experta en coaching per a persones que es troben a la recerca de feina i/o un nou projecte professional.

A més a més, he col·laborat en diferents mitjans de comunicació com Tv3, al programa Matins d’Estiu, a l’Ofici de Viure, de Catalunya Ràdio, Onda Rambla Ràdio, Cope i Diari Ara.

RESUM FORMACIÓ:

 • Llicenciada en Psicologia per la UAB, 1999 – Psicòloga Col·legiada Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 11582
 • Psicòloga General Sanitària pel Dpt Salut de la Generalitat de Catalunya
 • Teràpia Gestalt per l’Institut Gestalt de Barcelona, 2005-2009
 • Psicòloga Experta en Coaching pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 2013
 • Master en Psicologia Clínica, Legal i Forense a la Universitat Complutense de Madrid. 1999-2001
 • Coaching (diferents cursos) al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 2009-2012
 • Coaching Sistèmic i Constel·lacions a l’Organització – Talent Manager amb Cecilio Regojo, 2010
 • Coaching Assistit amb Cavalls per l’Associació Internacional d’EAGALA, nivell I i II, 2010
 • ENEAGRAMA. Psicologia Integrativa – Programa SAT de la Fundación Claudio Naranjo, 2008-2011
 • Seminaris Constel·lacions, PNL, Creixement Personal, entre altres.
 • Curs Mindfullness, Instituto EsMindfullness, 2018

Thais Casals – Doctoralia.es