Sobre mi

Sóc Psicòloga  Coach, i Terapeuta Gestalt.

Des de fa anys acompanyo a persones a restablir el seu benestar emocional, millorar la seva autoestima i retrobar la seva força interior.

La meva experiència m’ha fet veure que tothom té una llum, aquesta a vegades s’apaga,  sigui pel motiu que sigui, pels altres, per nosaltres mateixos,  per una separació, una pèrdua, un no trobar sentit… Sigui el motiu que sigui, mirem de retrobar-la, d’agafar-la i posar de nou llum al camí.

I per si em vols conèixer més, aquí un resum de la meva formació i experiència: Amb formació Màster en Psicologia Clínica, i especialitzada en Coaching pel Col.legi Oficial de Psicòlegs i amb àmplia formació i experiència en el camp de la psicologia, la teràpia gestalt, el coaching i el creixement personal.

Després de treballar durant més de 10 anys en el camp dels recursos humans i del desenvolupament professional, i d’algunes experiències personals em vaig començar a interessar pel creixement personal i per acompanyar a persones a millorar la seva autoestima, recuperar la seva força interna i millorar el seu benestar emocional. Aleshores em vaig formar primer en Teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt de Barcelona i posteriorment en Coaching Sistèmic, Constel·lacions  i en Enegrama, amb el programa SAT de la Fundación Claudio Naranjo.Des d’aleshores he continuat formant-me per tenir un millor coneixement de l’ésser humà i de com millorar el seu benestar emocional.

M’he format amb professionals com Joan Garriga, Vicens Olivé i Mireia Darder, directors de l’Institut Gestalt de Barcelona, Marcelo Antoni, Javier Muro, Rosalia Moragas, Suzane Stroke, Mª Grazia Cecchini, Ramon Resino, entre altres professionals de la psicologia i el desenvolupament personal. Amb Cecilio Regojo, fundador de Talent Manager, Ginetta Pacella, Assumpta Mateu, Lorena Bayonas i Andrés Waksman director d’Alas, Artes en Movimiento, en el programa SAT de Claudio Naranjo, en Coaching amb Cavalls al centre Equilibri, del que vaig ser col·laboradora, entre altres professionals.

Actualment exerceixo com a psicòloga a Barcelona, acompanyant a persones en moments de dificultat, de canvi i/o millora personal.

A més a més, he col·laborat en diferents mitjans de comunicació com Tv3, al programa Matins d’Estiu, a l’Ofici de Viure, de Catalunya Ràdio, Onda Rambla Ràdio, Cope i Diari Ara.

RESUM FORMACIÓ:

 • Llicenciada en Psicologia per la UAB, 1999 – Psicòloga Col·legiada Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 11582
 • Psicòloga General Sanitària pel Dpt Salut de la Generalitat de Catalunya
 • Teràpia Gestalt per l’Institut Gestalt de Barcelona, 2005-2009
 • Psicòloga Experta en Coaching pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 2013
 • Master en Psicologia Clínica, Legal i Forense a la Universitat Complutense de Madrid. 1999-2001
 • Coaching (diferents cursos) al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 2009-2012
 • Coaching Sistèmic i Constel·lacions a l’Organització – Talent Manager amb Cecilio Regojo, 2010
 • Coaching Assistit amb Cavalls per l’Associació Internacional d’EAGALA, nivell I i II, 2010
 • ENEAGRAMA. Psicologia Integrativa – Programa SAT de la Fundación Claudio Naranjo, 2008-2011
 • Seminaris Constel·lacions, PNL, Creixement Personal, entre altres.
 • Curs Mindfullness, Instituto EsMindfullness, 2018

Thais Casals – Doctoralia.es