Coaching

El Coaching Laboral i Personal,  et pot ajudar a definir què és allò que vols fer en l’àmbit formatiu i/o laboral, i fins i tot personal, i a definir quines accions has de fer per tal d’assolir-ho.

Es tracta de marcar uns objectius i veure que has de fer per assolir-los. En aquestes sessions descobrim el nostre potencial i allò que ens motiva.

foto-coaching-orientacic3b3-laboral1

Detectem també aquelles creences que molts cops ens limiten a poder assolir allò que ens proposem, i  no ens deixen veure aquelles opcions que tenim.

És un servei totalment individualitzat, adaptat a les teves necessitats i perfil, i contem amb l’experiència de més de 10 anys treballant en l’àmbit del creixement persoanl, del desenvolupament professional i de recursos humans. Normalment es tracta de poques sessions, que es concreten ja en una primera entrevista. Si vols més informació pots posar-te en contacte aquí.

Alguns aspectes que solem treballar en un Programa de Coaching Laboral:

  • Definició del context, revisió trajectòria, interessos i motivacions
  • Definició objectiu Professional
  • Detecció punts forts i valor afegit
  • Elaboració Pla d’Acció
  • Revisió de les pròpies creences
  • Elaboració, Seguiment i Avaluació del Pla d’Acció. Passar a l’Acció

Testimonio Coaching Profesional:

 ‘Aquest any he estat uns mesos acompanyada per la Thais. Coneixia una mica la seva trajectòria professional i em vaig posar en contacte amb ella perquè m’interessava tractar un tema que em feia molt vertigen: buscar una feina nova. Marxar del lloc on estic m’obligava a plantejar-me què vull? A on m’agradaria treballar? Què està dins de les meves possibilitats ara mateix? Què hi ha dins del panorama laboral que em pugui servir? Em feia por enfrontar-me a aquestes preguntes perquè em veia amb moltes mancances i amb zero confiança amb el “mercat laboral”. Era un tema que m’angoixava i durant molt de temps l’havia defugit. La Thais em va fer obrir-me de mires, fer prendre una perspectiva més àmplia. Amb una sèrie de dinàmiques vam anar detectant prejudicis en relació a les possibilitats laborals, barreres que m’autoimposava i d’una forma molt creativa vam parlar dels àmbits a on podia/volia actuar i vam elaborar un mapeig a mode d’estratègia. Vam veure les eines que en aquell moment jo tenia i podia començar a utilitzar si jo volia. Em va empoderar. Durant les sessions sempre va estar present l’escolta de les emocions que sentia i em va donar algunes pautes per aprendre a donar-hi espai.
Sempre la vaig sentir molt propera i implicada en la meva “aventura”. Mostrava interès, buscava informació, em feia propostes, em suggeria webs, ofertes de feina…Molts recursos que generosament va compartir amb mi. És una professional amable, càlida i molt complidora. 100% recomanable.’ N.D.